ATLAS

1,459.68 

Available on backorder

Description

 0303110

Descrizione

Verricello interamente in lega leggera resistente alla corrosione marina. Barbotin adatto a salpare contemporaneamente cima e catena. Consigliato per imbarcazioni fino a 9 mt. Completo di control box e maniglia. 600 W, 12V, Tiro max. istantaneo kg. 700, Ø catena mm. 6, Ø cima mm. 12, Assorbimento max Amp. 60, Peso Kg. 12.

Përshkrim

Çikrik tërësisht në aliazh të lehtë rezistent ndaj korrozionit detar. Cigan i përshtatshëm për të lundruar si me litar ashtu edhe me zinxhir në të njëjtën kohë. Rekomandohet për varka deri në 9 metra. I kompletuar me kutinë e kontrollit dhe dorezën. 600 W, 12V, Maks. kg e menjëhershme. 700, zinxhir Ø mm. 6, Ø mm lart. 12, Përforcim maksimal i përthithjes 60, Pesha kg 12.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ATLAS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *