AQUAWALK MAN & LADY

70.00 

Category:

Description

440782

New model of reef shoe and all water sports. Very light, comfortable and thin                          Upper: Micro-mesh and neoprene and lined
Insole: Insole
Outsole: TPR

PERKTHIMI:

Modeli i ri i këpucëve me gumë dhe të gjitha sportet ujore. Shumë e lehtë, e rehatshme dhe e hollë  Pjesa e sipërme: Mikro rrjetë dhe neoprene dhe me rreshtim
shtrojë
Sholla e jashtme: TPR

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AQUAWALK MAN & LADY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *