ANTENNA TV CRUISER

218.64 

Available on backorder

Description

 5555406

Descrizione

Cruiser è un antenna omnidirezionale dal Ø mm. 250, progettata per ricevere tutti i segnali analogici e digitali terrestri TV, FM e DAB con un raggio di ricezione di 360°. È costruita specificatamente per l’ambiente marino ed è adatta all’installazione su ogni tipo di imbarcazione. Attacco base Ø mm. 25. Il sistema di ricezione omnidirezionale elimina il tempo di direzionamento verso le trasmittenti tv e radio locali, permettendo un efficace sintonizzazione sia da fermo che in movimento. È fornita con un amplificatore a basso rumore con un controllo variabile del guadagno che permette di regolare e incrementare la potenza dei segnali in ingresso. Il kit comprende 1 Antenna CRUISER, 20m cavo coassiale RG6 75 Ohm, Amplificatore SEA-BOOST 12/24V, 1m cavo tv, Cavo alimentazione 12/24V con fusibile, 2 Connettori tipo F da 75 ohm, peso 560gr.

Unità di misura N

Përshkrim

Kryqëzori është një antenë gjithëdrejtuese nga mm. 250, të dizajnuara për të marrë të gjitha sinjalet analoge dhe dixhitale tokësore, FM dhe DAB me një interval pritjeje prej 360 °. Isshtë ndërtuar posaçërisht për mjedisin detar dhe është i përshtatshëm për instalim në çdo lloj anijeje. Lidhja bazë. Mm. 25. Sistemi i pritjes gjithpërfshirëse eliminon kohën e nevojshme për të shkuar drejt transmetuesve lokalë të TV dhe radios, duke lejuar akordim efektiv si në stacion dhe në lëvizje. Shtë furnizuar me një amplifikator me zhurmë të ulët me kontroll të ndryshueshëm të fitimit që ju lejon të rregulloni dhe të rrisni fuqinë e sinjaleve hyrëse. Kompleti përfshin 1 antenë CRUISER, kabëll bosht të përbashkët 20m RG6 75 Ohm, amplifikues SEA-BOOST 12 / 24V, kabëll 1m TV, kabllo elektrike 12 / 24V me siguresë, 2 lidhës F të tipit 75 ohm, pesha 560gr.

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANTENNA TV CRUISER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *