AMPLIFICATORE GLOMEX 50023/14

186.51 

Available on backorder

Description

 5555319

Descrizione

Amplificatore 12/24v a un ingresso ed due uscite (2xTV o 1xTV e 1xFM) per antenne Glomex Nashira AGC TV, V9112/00, V9112/12, V9112/12AB, V9112/12EC TALITHA V9125/00 e prodotte successivamente al 1998.

Përshkrim

Përforcues 12 / 24v me një hyrje dhe dy dalje (2xTV ose 1xTV dhe 1xFM) për Glomex Nashira AGC TV, V9112 / 00, V9112 / 12, V9112 / 12AB, V9112 / 12EC TALITHA 1259 dhe 12EC TALITHA V0.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AMPLIFICATORE GLOMEX 50023/14”

Your email address will not be published. Required fields are marked *