AISI 316 BLACK KONG CARABINE

7.41 

Available on backorder

Description

Art. 0606806

Ideal for military applications and excellent alternative to the traditional shiny steel. The coloration treatment is performed without addition of materials to the surface, so the mechanical properties are unaltered. Size: Ø mm.6 Length 60mm. Breaking load 120 Kg.

Art. 0606806

Ideale për aplikime ushtarake dhe alternativë e shkëlqyer ndaj çelikut tradicional me shkëlqim. Trajtimi i ngjyrosjes kryhet pa shtimin e materialeve në sipërfaqe, kështu që vetitë mekanike janë të pandryshuara. Madhësia: Ø mm.6 Gjatësia 60mm. Ngarkesa e thyerjes 120 kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AISI 316 BLACK KONG CARABINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *