24XD NMEA GPS ANTENNA

319.01 

Available on backorder

Description

5602306

Description

Extremely sensitive active antenna, it can also be installed inside boats (structure permitting). Dual-frequency GPS receiver provides location accuracy less than 1 meter away. Up to 10Hz update rate of position and heading data with extremely accurate values thanks to its 32-channel receiver. Supports multi-constellation system: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou. Multi-SBAS compatibility. Compass data accuracy up to 3 degrees. Included in the package: Installation kit, NMEA cable, Documentation

units of measure

N
Perkthimi:

5602306

GPS 24XD NMEA 2000

Përshkrim

Antenë aktive jashtëzakonisht e ndjeshme, mund të instalohet edhe brenda anijeve (struktura lejon). Marrësi GPS me frekuencë të dyfishtë siguron saktësinë e vendndodhjes më pak se 1 metër larg. Shkalla e azhurnimit deri në 10Hz të të dhënave të pozicionit dhe drejtimit me vlera jashtëzakonisht të sakta falë marrësit të tij me 32 kanale. Mbështet sistemin me shumë plejadë: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou. Pajtueshmëria me shumë SBAS. Saktësia e të dhënave të busullës deri në 3 gradë. Të përfshira në paketë: Komplet instalimi, kabllo NMEA,

Dokumentacioni:

5602306 MANUALE

njësitë e masës:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “24XD NMEA GPS ANTENNA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *