XTREME 50 WHEELED ICEBOX

168.99 

Available on backorder

Category: Tag:

Description

Art. 2423002

High-density polyethylene icebox with polyurethane insulation. Designed to keep large volumes of food and drinks cool. The lids are strong enough to seat up to 113 kg. With wheels and adjustable handle.

Art. 2423002

Kuti akulli polietileni me densitet të lartë me izolim poliuretani. Projektuar për të mbajtur të freskëta sasi të mëdha ushqimesh dhe pijesh. Kapakët janë mjaft të fortë për të vendosur deri në 113 kg. Me rrota dhe dorezë të rregullueshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “XTREME 50 WHEELED ICEBOX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *