X2 WITH BELL

2,267.33 

Available on backorder

Description

Art. 0303624

Winch designed to winch rope and chain with a single gypsy, thanks also to a special device that always keeps the rope adherent to the gypsy. Chromium-plated bronze winch resistant to marine corrosion, recommended for boats from 8 to 14 m. Complete with control box and handle. 1000 W, 24V, Max. pull. instant kg. 1060, Recovery speed m/min. 23/40, chain Ø mm. 8, Ø top mm. 16, Amp Absorption 70, Weight 23 Kg.

Art. 0303624

Çikrik i projektuar për të lidhur litarin dhe zinxhirin me një cigan të vetëm, falë edhe një pajisjeje të veçantë që e mban litarin gjithmonë të ngjitur me ciganin. Çikrik bronzi i kromuar me krom, rezistent ndaj korrozionit detar, i rekomanduar për varkat nga 8 deri në 14 m. I kompletuar me kutinë e kontrollit dhe dorezën. 1000 W, 24V, Maks. tërheq. kg të menjëhershëm. 1060, Shpejtësia e rikuperimit m/min. 23/40, zinxhir Ø mm. 8, Ø mm sipër. 16, Absorbimi 70, Pesha 23 Kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “X2 WITH BELL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *