X2 ALUMINUM WITHOUT BELL

1,901.68 

Available on backorder

Description

Art. 0303823

Winches designed to winch rope and chain with a single gypsy, thanks also to a special device
which always keeps the rope adherent to the gypsy. The construction is in special light aluminum alloy
resistant to marine corrosion, polished and anodized. For boats from 10 to 13 meters. Complete with control box and handle. Low model. 1000 W, 12V, Max. pull. instant kg. 1000, Recovery speed mt/min. 26/35, chain Ø mm. 8, Ø top mm. 14, Amp Absorption 135, Weight Kg. 20.

Art. 0303823

Çikrikë të krijuar për të lidhur litarin dhe zinxhirin me një cigan të vetëm, falë edhe një pajisjeje të veçantë
që e mban litarin gjithmonë të ngjitur me ciganin. Ndërtimi është në aliazh special alumini të lehtë
rezistent ndaj korrozionit detar, i lëmuar dhe i anodizuar. Për varkat nga 10 deri në 13 metra. I kompletuar me kutinë e kontrollit dhe dorezën. Model i ulët. 1000 W, 12V, Maks. tërheq. kg të menjëhershëm. 1000, Shpejtësia e rikuperimit mt/min. 26/35, zinxhir Ø mm. 8, Ø mm sipër. 14, Absorbimi 135, Pesha Kg. 20.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “X2 ALUMINUM WITHOUT BELL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *