Women’s Whitewall LIFALOFT™ 2.0 Jacket

400.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Whitewall LIFALOFT™ 2.0 Jacket

No. 65806
LIFALOFT™ insulation will keep you warm without feeling weighed down in this super snug women’s ski jacket. We used a longer design and all the right ski features to make the ideal jacket for female athletes who want to ski hard and need warmth.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyamide – Insulation body: 70% Polypropylene, 30% Polyester – Insulation sleeves: 100% Polyester (Recycled) – Insulation hood: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Do not iron on print. Do not soak. Do not use fabric softener. Remove promptly from the dryer. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash with similar colours.
Weight:1150g
Perkthim
Xhaketë Whitewall LIFALOFT™ 2.0 për femra
nr 65806
Izolimi LIFALOFT™ do t’ju mbajë ngrohtë pa u ndier i rënduar në këtë xhaketë skish për femra super të rehatshme. Ne përdorëm një dizajn më të gjatë dhe të gjitha tiparet e duhura të skive për të bërë xhaketën ideale për atletet femra që duan të bëjnë ski të vështirë dhe kanë nevojë për ngrohtësi.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% Poliester – Rreshtimi: 100% Poliamid – Trupi izolues: 70% Polipropileni, 30% Poliestër – Mëngët izoluese: 100% Poliester (i Ricikluar) – Kapaku izolues: 100% Poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos hekurosni në printim. Mos njomet. Mos përdorni zbutës të rrobave. Hiqeni menjëherë nga tharësja. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
1150 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Whitewall LIFALOFT™ 2.0 Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *