Women’s Waterwear Salopette 2.0

190.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Waterwear Salopette 2.0

34216
Developed in collaboration with the Norwegian National Sailing Team, our collection of protective and stretch neoprene gear performs for water sports including dinghy sailing, stand-up paddle boarding, wind surfing and more. The WaterWear neoprene wetsuit features high-stretch, breathable 3mm neoprene zones for comfort during intense activities and changeable conditions. The small details count. We added glide ankle cuffs for easy on and off, plus reinforcement at the seat and knees. This wetsuit has adjustable shoulder straps. Use it alone on warmer days, or pair it with other WaterWear products like the WaterWear Jacket on cooler days.

Details

Fiber content:

Shell: 80% Neoprene, 20% Polyamide

Care Instructions:

Do not use biological washing detergent. Do not use fabric softener. Close hook and loop before washing. Wash inside out.
Weight:700g

Features

  • Reinforcement fabric on seat and knees
  • 2.5mm neoprene for insulation when wet

Perkthimi:

Zhvilluar në bashkëpunim me Ekipin Kombëtar Norvegjez të Lundrimit, koleksioni ynë i pajisjeve mbrojtëse dhe shtrirëse nga neopreni funksionon për sportet ujore, duke përfshirë lundrimin me gomone, hipjen në këmbë, surfing me erë dhe më shumë. Veshja e ujit me neoprene WaterWear përmban zona neoprene 3 mm me shtrirje të lartë dhe me frymëmarrje për rehati gjatë aktiviteteve intensive dhe kushteve të ndryshueshme. Detajet e vogla vlejnë. Ne shtuam pranga rrëshqitëse të kyçit të këmbës për t’u ndezur dhe fikur më lehtë, plus përforcim në sedilje dhe gjunjë. Ky kostum i lagësht ka rripa të rregullueshëm mbi supe. Përdoreni atë vetëm në ditët e ngrohta, ose kombinoni atë me produkte të tjera WaterWear si xhaketa WaterWear në ditët më të ftohta.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 80% neopren, 20% poliamide
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni detergjent biologjik larës. Mos përdorni zbutës të rrobave. Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Lani brenda jashtë.
Pesha:
700 g
Veçoritë
Pëlhurë përforcuese në sedilje dhe gjunjë
Neoprene 2.5mm për izolim kur laget

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Waterwear Salopette 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *