Women’s Vidden Hybrid Low Outdoor Shoes

140.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Vidden Hybrid Low Outdoor Shoes

 11923
When you’re out on a day hike, our Women’s Vidden Hybrid Low Outdoor Shoes ensure support and comfort across changing surfaces. The shoe’s hybrid construction combines a casual style with performance features. With our HH Quick Dry and HH Max-Vent technologies, the shoe quickly sheds water and moisture and offers breathability and air circulation in the shoe while protecting against the elements. Its mesh structure is also designed to help the feet dry quickly.

Details

Fiber content:

– Upper: 20% Polyurethane 50% Thermoplastic Polyurethane 30% Thermoplastic Polyurethane – Upper 2: 60% Polyurethane 40% Polyester (Recycled) – Upper 3: 100% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insole: 30% EVA – Outsole: 30% Rubber
Weight:260g

Features

 • HH® Quick Dry
 • HH® Max-Vent
 • HH® Lite-Frame
 • HH® Pro Guard
 • HH® Power-Stride
 • HH® Max-Comfort Insole
 • HH® Max-Grip
 • 100% Recycled Lace
 • 100% Recycled Polyester Webbing
 • 100% RPET Reinforcement Tape and Collar Reinforcement
 • 100% Recycled Lining
 • 30% Recycled Rubber
 • 30% Recycled EVA Mid-sole
 • Antimicrobial treatment to prevent odour
 • Non-marking rubber soles
 • 100% Recycled Polyester Strobel
 • More than 80% of the upper is made of recycled materials
 • Recycled Content
 • PFC-free DWR

Perkthimi:

Kur jeni jashtë në një ecje ditore, këpucët tona të jashtme hibride të ulëta për femra, Vidden, sigurojnë mbështetje dhe rehati në sipërfaqet që ndryshojnë. Ndërtimi hibrid i këpucëve kombinon një stil të rastësishëm me karakteristikat e performancës. Me teknologjitë tona HH Quick Dry dhe HH Max-Vent, këpuca largon shpejt ujin dhe lagështinë dhe ofron frymëmarrje dhe qarkullim ajri në këpucë duke mbrojtur nga elementët. Struktura e saj rrjetë është projektuar gjithashtu për të ndihmuar këmbët të thahen shpejt.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
– Pjesa e sipërme: 20% poliuretani 50% poliuretani termoplastik 30% poliuretani termoplastik – sipërmi 2: 60% poliuretani 40% poliestër (i ricikluar) – sipërm 3: 100% poliestër (i ricikluar) – rreshtim: 100% poliuretani i ricikluar % EVA – Solla e jashtme: 30% Gome
Pesha:
260 g
Veçoritë
HH® tharje e shpejtë
HH® Max-Vent
HH® Lite-Frame
HH® Pro Garda
HH® Power-Stride
Shtolë HH® Max-Comfort
HH® Max-Grip
Dantella 100% e ricikluar
Rrjet prej 100% poliestër i ricikluar
Shirit 100% RPET përforcues dhe përforcim jakë
Rreshtim 100% i ricikluar
30% gome e ricikluar
30% EVA i ricikluar i mesëm
Trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe
Thonat e gomës që nuk shënjojnë
Strobel 100% poliestër i ricikluar
Më shumë se 80% e pjesës së sipërme është bërë nga materiale të ricikluara
Përmbajtje e ricikluar
DWR pa PFC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Vidden Hybrid Low Outdoor Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *