Women’s Verglas Shade Hoodie

39.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Verglas Shade Hoodie

No. 63096
A lightweight, comfortable and fast-drying hoody, that wicks away moisture, offers sun protection and cooling yarn. This hoodie contains recycled materials. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 54% Polyester (Recycled), 46% Polyester
Weight:200g
PERKTHIM
Hoodie për femra me hije Verglas
nr 63096
Një kapuç i lehtë, i rehatshëm dhe që thahet shpejt, që largon lagështinë, ofron mbrojtje nga dielli dhe fije ftohëse. Ky kapuç përmban materiale të ricikluara. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 54% poliestër (i ricikluar), 46% poliestër
Pesha:
200 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Verglas Shade Hoodie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *