Women’s Verglas 7/8 Tights

49.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Verglas 7/8 Tights

No. 62966
The Verglas Tights are for women who prioritize speed and comfort on the trail. With 4-way stretch fabric, they deliver comfort and total freedom of movement. The polyester-elastane blend wicks moisture away from skin during high output activities. Additional details include a zip pocket at the hip.

Details

Fiber content:

: 88% Polyester, 12% Elastane

Care Instructions:

Wash dark colours separately. Some fading may occur on bright colours.
Weight:270g
Perkthim
Geta verglas 7/8 për femra
nr 62966
Trikot Verglas janë për femrat që kanë përparësi shpejtësinë dhe komoditetin në shteg. Me pëlhurë shtrirjeje me 4 drejtime, ato ofrojnë rehati dhe liri totale të lëvizjes. Përzierja poliester-elastan largon lagështinë nga lëkura gjatë aktiviteteve me prodhim të lartë. Detajet shtesë përfshijnë një xhep me zinxhir në ijë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
: 88% Poliester, 12% Elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Lani veçmas ngjyrat e errëta. Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura.
Pesha:
270 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Verglas 7/8 Tights”

Your email address will not be published. Required fields are marked *