Women’s Verglas 2.5 Layer Fastpack Jacket

220.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Verglas 2.5 Layer Fastpack Jacket

No. 63313
Every gram counts in this lightweight shell, ideal for fast-paced adventures or as a reliable back-up when the weather surprises you. This 2.5-layer jacket ensures waterproof and breathable protection with HELLY TECH® Performance technology, featuring 2-way stretch for added comfort and flexibility on the move. Easily pack it away within the hand pocket when not needed, taking up minimal space in your backpack. Stay shielded from the elements with its protective hood and keep your essentials secure in the two zippered hand pockets.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Wash with similar colours.
Weight:190g
PERKTHIM
Xhaketë Fastpack për femra me 2.5 shtresa Verglas
nr 63313
Çdo gram vlen në këtë guaskë të lehtë, ideale për aventura me ritme të shpejta ose si një rezervë e besueshme kur moti ju befason. Kjo xhaketë me 2.5 shtresa siguron mbrojtje të papërshkueshme nga uji dhe frymëmarrje me teknologjinë HELLY TECH® Performance, duke shfaqur shtrirje në dy drejtime për rehati dhe fleksibilitet të shtuar në lëvizje. Paketoje lehtësisht brenda xhepit të dorës kur nuk është e nevojshme, duke zënë hapësirë minimale në çantën e shpinës. Qëndroni të mbrojtur nga elementët me kapuçin e tij mbrojtës dhe mbajini gjërat tuaja thelbësore të sigurta në dy xhepat e duarve me zinxhir.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% Poliamid – Veshja: 100% Poliester
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
190 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Verglas 2.5 Layer Fastpack Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *