Women’s Veir Tur Pants

180.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Veir Tur Pants

No. 63023
The Veir Tur Pant is designed with extreme comfort and durability in mind. We body-mapped a mix of fabrics to keep you protected and comfortable during long days on the trail. We used durable polycotton as our main fabric with the added softshell panels where you need flexibility. Side-vent zips help you regulate your temperature when the sun comes out.

Details

Fiber content:

Shell: 67% Cotton, 33% Polyester – Shell 2: 94% Polyamide, 6% Elastane

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Do not iron on print. Wash with similar colours. Wash inside out.
Weight:500g
Perkthim
Pantallona Veir Tur për femra
nr 63023
Pantallona Veir Tur është projektuar me rehati dhe qëndrueshmëri ekstreme në mendje. Ne hartuam një përzierje pëlhurash për t’ju mbajtur të mbrojtur dhe të rehatshëm gjatë ditëve të gjata në shteg. Ne përdorëm polikoton të qëndrueshëm si pëlhurën tonë kryesore me panelet e shtuara të buta ku keni nevojë për fleksibilitet. Zinxhirët me ventilim anësor ju ndihmojnë të rregulloni temperaturën kur del dielli.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Guaska: 67% pambuk, 33% poliestër – guaskë 2: 94% poliamid, 6% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Mos hekurosni në printim. Lani me ngjyra të ngjashme. Lani brenda jashtë.
Pesha:
500 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Veir Tur Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *