Women’s Urban Lab Welsey Insulated Trench Coat

250.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Urban Lab Welsey Insulated Trench Coat

No. 53853
This trench is a best-seller with good reason. It’s chic, smart and has all the weather protection you need. We upgraded functionality without compromising style. Our trusted HELLY TECH® Protection construction makes it waterproof/breathable and windproof. The jacket has light PrimaLoft® BLACK Eco insulation made from recycled materials to keep you warm in transitional seasons. With a tailored, double-breasted design and rich detailing, it’s a head-turner. See composition for details on recycled content.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyamide – Lining 2: 100% Polyamide (Recycled) – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Weight:700g
PERKTHIM
Veshje për femra Urban Lab Welsey me izolim
nr 53853
Kjo llogore është një best-seller me arsye të mirë. Është elegant, i zgjuar dhe ka të gjithë mbrojtjen e motit që ju nevojitet. Kemi përmirësuar funksionalitetin pa kompromentuar stilin. Ndërtimi ynë i besuar HELLY TECH® Protection e bën atë të papërshkueshëm nga uji/frymëmarrje dhe të papërshkueshëm nga era. Xhaketa ka izolim të lehtë PrimaLoft® BLACK Eco të bërë nga materiale të ricikluara për t’ju mbajtur ngrohtë në stinët kalimtare. Me një dizajn të përshtatur, me dy krahë dhe detaje të pasura, është një kthim i kokës. Shikoni përbërjen për detaje mbi përmbajtjen e ricikluar.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër (i ricikluar) – Rreshtimi: 100% poliamid – rreshtimi 2: 100% poliamid (i ricikluar) – izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Pesha:
700 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Urban Lab Welsey Insulated Trench Coat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *