Women’s Urban Lab Down Parka

436.11 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Urban Lab Down Parka
No. 53852
A warm, protective and stylish down parka designed to handle winter in the city.
A sleek addition to your winter wardrobe, the Urban Lab Down Parka is warm and weather protective. We designed it with our trusted HELLY TECH® Protection 2-layer fabric layer system, so it’s waterproof/breathable and windproof. The insulation is a soft, warm baffles with blend of 80% duck down and 20% duck feathers. The down is ethically sourced from ALLIED Feather & Down – dedicated to transparency and animal welfare. Small details with big impact include reflectives for visibility, an adjustable hood and double-entry hand pockets with brushed lining.
Fiber Content: Shell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 80% Duck Down, 20% Duck Feather
Weight: 1550g

Perkthim

Laboratori Urban i Grave Poshtë Parka
nr 53852
Një park i ngrohtë, mbrojtës dhe elegant i krijuar për të përballuar dimrin në qytet.
Një shtesë elegante në garderobën tuaj dimërore, Urban Lab Down Parka është e ngrohtë dhe mbrojtëse ndaj motit. Ne e projektuam atë me sistemin tonë të besuar të HELLY TECH® Protection me shtresa pëlhure me 2 shtresa, kështu që është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era. Izolimi është një grilë e butë dhe e ngrohtë me përzierje 80% pendë rosë dhe 20% pupla rosë. Pajisja është me burim etik nga ALLIED Feather & Down – dedikuar transparencës dhe mirëqenies së kafshëve. Detajet e vogla me ndikim të madh përfshijnë reflektues për dukshmëri, një kapuç të rregullueshëm dhe xhepa dore me hyrje të dyfishtë me rreshtim të krehur.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamid – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – Izolimi: 80% pupla e rosës, 20% pendë rosë
Pesha: 1550 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Urban Lab Down Parka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *