Women’s Thalia T-Shirt

30.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Thalia T-Shirt

No. 34169
This stylish, quick-dry tee has nautical stripes and a flattering boatneck cut. We made it with a light, quick-dry polyester that has 4-way stretch for your comfort and freedom of movement.

Details

Fiber content:

Shell: 86% Polyester, 14% Elastane

Care Instructions:

Wash dark colours separately. Wash inside out.
Weight:180g
PERKTHIM
Bluzë Thalia për femra
nr 34169
Kjo bluzë elegante që thahet shpejt ka vija detare dhe një prerje të këndshme në qafë. Ne e bëmë atë me një poliestër të lehtë, që thahet shpejt, që ka shtrirje në 4 drejtime për komoditetin tuaj dhe lirinë e lëvizjes.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 86% poliestër, 14% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani brenda jashtë.
Pesha:
180 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Thalia T-Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *