Women’s Thalia Skirt Esra

35.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Thalia Skirt Esra
No. 34260
Light and soft quick-dry skirt in a summery mid thigh cut. The brushed polyester fabric is making a super soft appearance with the technical performance The cut and drape of the skirt is sporty and flattering on several different body types.
Details
Fiber content:
Shell: 86% Polyester (Recycled), 14% Elastane
Care Instructions:
Wash dark colours separately. Wash inside out.
Weight:
180g

PERKTHIM:

Pantallona të gjera Thalia Esra për femra
nr 34260
Fund i lehtë dhe i butë që thahet shpejt në një prerje verore në mes të kofshës. Pëlhura poliestër e krehur po bën një pamje super të butë me performancën teknike Prerja dhe mbulesa e skajit është sportive dhe e këndshme për disa lloje të ndryshme trupi.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 86% poliestër (i ricikluar), 14% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani brenda jashtë.
Pesha:
180 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Thalia Skirt Esra”

Your email address will not be published. Required fields are marked *