Women’s Thalia 2 Shorts

39.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Thalia 2 Shorts

No. 53056
Light and comfortable, these shorts are designed so you look great and feel great during outdoor summer activities. They have a stylish fit and a stretch, quick-dry fabric. Extra features include an elastic drawstring waist and slanted hip pockets. We’re committed to reducing environmental impact; these shorts were responsibly made with the certified bluesign® textile manufacturing process, which improves safety and reduces waste in every step of the clothing supply chain.

Details

Fiber content:

Shell: 86% Polyester, 14% Elastane

Care Instructions:

Wash dark colours separately. Wash inside out.
Weight:190g

Features

Pantallona të shkurtra Thalia 2 për femra
nr 53056
Të lehta dhe komode, këto pantallona të shkurtra janë të dizajnuara në mënyrë që të dukeni dhe të ndiheni shkëlqyeshëm gjatë aktiviteteve verore në natyrë. Ata kanë një përshtatje elegante dhe një pëlhurë shtrirëse që thahet shpejt. Veçoritë shtesë përfshijnë një bel elastik me fije tërheqëse dhe xhepa të pjerrët në ije. Ne jemi të përkushtuar për të reduktuar ndikimin mjedisor; këto pantallona të shkurtra janë bërë me përgjegjësi me procesin e certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign®, i cili përmirëson sigurinë dhe redukton mbetjet në çdo hap të zinxhirit të furnizimit me veshje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 86% poliestër, 14% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani brenda jashtë.
Pesha:
190 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Thalia 2 Shorts”

Your email address will not be published. Required fields are marked *