Women’s Stalheim Hellytech® WATERPROOF Hiking Shoes

155.00 

Description

No.

11850
Power up mountains in these technical hiking shoes with the agility of a trail runner and the stability, grip and weatherproofing for more rugged terrain.
Power up mountains in these technical hiking shoes with the agility of a trail runner and the stability, grip and weatherproofing for more rugged terrain.
Fiber Content– Upper: 100% Polyester (Recycled) – Upper 2: 60% Polyurethane 40% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insole: 100% EVA – Outsole: 100% Rubber
Weight320g
Perkthimi:
Ngjitni malet me këto këpucë teknike ecjeje me shkathtësinë e një vrapuesi dhe qëndrueshmërinë, kapjen dhe izolimin ndaj motit për terrene më të thyer.
Nxitni malet me këto këpucë teknike ecjeje me shkathtësinë e një vrapuesi dhe qëndrueshmërinë, kapjen dhe izolimin ndaj motit për terrene më të thyer.
Përmbajtja e fibrave: – Pjesa e sipërme: 100% poliestër (i ricikluar) – pjesa e sipërme 2: 60% poliuretani 40% poliestër (i ricikluar) – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – shtroja: 100% EVA – thembra e jashtme: 100% gome
Pesha: 320g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Stalheim Hellytech® WATERPROOF Hiking Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *