Women’s Siren Quick-Dry Polo

70.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Siren Quick-Dry Polo

No. 34352
This women’s polo shirt combines classic marine style and the technical features you need for a long sunny day on a sailboat. We made it with S.Café® jersey fabric. The S.Café® technology infuses the fabric with used coffee grounds, giving it UPF 40+ sun protection without the use of chemicals. S.Café® fabric is also quick-dry, odor-resistant and durable.

Details

Fiber content:

Shell: 96% Polyester (Recycled), 4% Elastane – Shell 2: 97% Polyester, 3% Elastane

Care Instructions:

Do not iron on print. Wash inside out. Wash with similar colours.
Weight:180g
Perkthim
Sirenë për femra Polo me tharje të shpejtë
nr 34352
Kjo këmishë me mëngë për femra kombinon stilin klasik detar dhe karakteristikat teknike që ju nevojiten për një ditë të gjatë me diell në një varkë me vela. E bëmë me pëlhurë triko S.Café®. Teknologjia S.Café® mbush pëlhurën me llum kafeje të përdorur, duke i dhënë asaj mbrojtje nga dielli UPF 40+ pa përdorimin e kimikateve. Pëlhura S.Café® thahet gjithashtu shpejt, rezistente ndaj erës dhe e qëndrueshme.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 96% poliestër (i ricikluar), 4% elastan – Shell 2: 97% poliestër, 3% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mos hekurosni në printim. Lani brenda jashtë. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
180 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Siren Quick-Dry Polo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *