Women’s Sirdal Insulated Vest

120.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Sirdal Insulated Vest

No. 62994
This vest is a must-have piece for any outdoor enthusiast – perfect for layering with your favorite shell or wearing as a stand-alone performance layer. With ECOLoft™ Air SR Insulation, the Sirdal jacket has an optimal warmth-to-weight ratio. Its light weight and relaxed-fit enhance your ability to move in nature in changeable conditions. The smart synthetic insulation also avoids clumping when wet, unlike traditional down fill. The outer fabric is ripstop and built to last.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyamide – Insulation: 60% Polyester, 40% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Some fading may occur on bright colours. Tumble dry until completely dry. Tumble dry with dryer balls. Wash dark colours separately.
Weight:300g
Perkthim
Jelek i izoluar për femra sirdal
nr 62994
Ky jelek është një pjesë e domosdoshme për çdo entuziastë të ambienteve të jashtme – perfekt për t’u shtruar me guaskën tuaj të preferuar ose për t’u veshur si një shtresë performancë e pavarur. Me izolimin ECOLoft™ Air SR, xhaketa Sirdal ka një raport optimal të ngrohtësisë ndaj peshës. Pesha e tij e lehtë dhe përshtatja e relaksuar përmirësojnë aftësinë tuaj për të lëvizur në natyrë në kushte të ndryshueshme. Izolimi inteligjent sintetik gjithashtu shmang grumbullimin kur laget, ndryshe nga mbushja tradicionale. Pëlhura e jashtme është ripstop dhe e ndërtuar për të qëndruar.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% Poliamid – Rreshtimi: 100% Poliamid – Izolimi: 60% Poliester, 40% Poliester (I ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht. Thajeni me topa tharëse. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
300 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Sirdal Insulated Vest”

Your email address will not be published. Required fields are marked *