WOMEN’S SCURRY V3 SNEAKERS

107.99 

Description

No. 11551
WOMEN’S SCURRY V3 SNEAKERS
This summer is all about fun, and the Women’s Scurry V3 is your best companion no matter the activity. This mash-up of breathable, quick-dry performance meshes, and a striking, casual lifestyle silhouette will provide all the style and comfort you would ever want from a lightweight, summer sneaker.
Weight600g
Nr. 11551
SNEAKERS SCURRY V3 GRAVE
Kjo verë ka të bëjë vetem me argëtimin dhe Women’s Scurry V3 është shoqëruesi juaj më i mirë pavarësisht nga aktiviteti. Kjo përzierje e rrjetave të performancës që marrin frymë, thahen shpejt dhe një siluetë qe te bie ne sy qe perfshin gjithashtu  te zakonshmen e stilit të jetës do të sigurojë të gjithë stilin dhe komoditetin që do të dëshironit ndonjëherë nga një atlete verore e lehtë.
Pesha: 600g
Madhësia e disponueshme: 38 /7 ; 36 /5.5
Ngjyra e disponueshme: 001 off white; 071

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S SCURRY V3 SNEAKERS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *