WOMEN’S SCAPE SUMMER SHORTS

61.00 

Category:

Description

53077

The perfect lightweight sports shorts.
Your new favorite summer shorts are lightweight and have stretch for total freedom of movement. The waist is elastic. We added an inner mesh brief for comfort.
Care Instructions: Wash dark colours separately,Wash inside out

PERKTHIMI:

Pantallonat e shkurtra sportive të lehta perfekte.
Pantallonat e shkurtra të reja të preferuara verore janë të lehta dhe kanë shtrirje për liri të plotë lëvizjeje. Beli është elastik. Ne shtuam një rrjetë të brendshme për rehati.
Udhëzimet e kujdesit: Lani ngjyrat e errëta veçmas, lani nga brenda

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S SCAPE SUMMER SHORTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *