Sale!

WOMEN’S RISOR SANDALS

67.00 

Description

No. 11792
WOMEN’S RISOR SANDALS
These feminine nautical sandals are featuring a dual compound EVA midsole for great comfort, stability and light-weight, whilst the rubber pads ensure additional traction in the forefoot and heel. The upper consists of comfortable elastic straps.
Weight360g

Nr.11792

Këto sandale detare femërore kanë një shollë të mesit të dyfishtë EVA për rehati të madhe, stabilitet dhe peshë të lehtë, ndërsa jastëkët e gomës sigurojnë tërheqje shtesë në pjesën e përparme dhe tek thembra. Pjesa e sipërme përbëhet nga rripa elastikë të rehatshëm.
Pesha: 360g

Madhësia e disponueshme: 38/ 7
Ngjyra e disponueshme: 095 PINK SORBET

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S RISOR SANDALS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *