Women’s Rig Fleece Jacket

84.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Rig Fleece Jacket

54078
Throw on the Women’s Rig Fleece Jacket for spring days and chilly summer evenings—it’s a lightweight, playful fleece jacket that is brushed on both sides and feels soft to the touch. With its two-way stretch fabric, flatlock seams, zippered hand pockets, and a full-length zip closure, this women’s fleece jacket is both comfortable and functional. It features funky cutlines and colors, and it works both as a midlayer and an outer layer for your adventures in the city or beyond.
Details
Fiber content:

Shell: 100% Polyester (Recycled) – Shell 2: 100% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Wash with similar colours.
Weight:300g
Features
  • EMBROIDERY Branded logo
  • 2-way stretch fabric
  • Flatlock seams for extra comfort
  • Hand pockets
  • Reinforcement fabric on sleeves
  • Micro Fleece Fabric
  • Overlay fabric
  • YKK® Zipper
  • Recycled Content

Perkthimi:

Hidheni xhaketën e grave me xhaketë prej qethi për ditët e pranverës dhe mbrëmjet e ftohta të verës—është një xhaketë e lehtë, lozonjare prej leshi, e cila lyhet nga të dyja anët dhe ndihet e butë në prekje. Me pëlhurën e saj të shtrirjes me dy drejtime, qepjet e sheshta, xhepat e duarve me zinxhir dhe mbylljen e plotë me zinxhir, kjo xhaketë leshi për femra është sa komode dhe funksionale. Ai përmban linja dhe ngjyra të pazakonta, dhe funksionon si shtresë e mesme dhe e jashtme për aventurat tuaja në qytet apo më gjerë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% poliestër (i ricikluar) – Shell 2: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
300 gr
Veçoritë
Qëndisje Logo e markës
Pëlhurë shtrirëse me 2 drejtime
Qepje të sheshta për rehati shtesë
Xhepa dore
Pëlhurë përforcuese në mëngë
Pëlhurë Mikro Fleece
Pëlhurë e mbivendosur
Zinxhirë YKK®
Përmbajtje e ricikluar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Rig Fleece Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *