Women’s Rig Fleece Half-Zip Jacket

70.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Rig Fleece Half-Zip Jacket

No. 54082
Throw on the Women’s Rig Fleece Half-Zip jacket for spring days and chilly summer evenings—it’s a lightweight, playful fleece that is brushed on both sides and feels soft to the touch. With a high collar, flatlock seams, and snap-button hand pockets, this women’s fleece is both comfortable and functional. The half-zip makes this pullover easy to take on and off. It features funky cutlines and colors and is an ideal outer layer for your adventures in the city or beyond.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester (Recycled) – Shell 2: 100% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Wash with similar colours.
Weight:300g
PERKTHIM
Xhaketë me gjysmë zinxhir për femra
nr 54082
Hidheni xhaketën e grave me gjysmë zinxhir për ditët e pranverës dhe mbrëmjet e ftohta të verës—është një lesh i lehtë, lozonjar që lyhet nga të dyja anët dhe ndihet i butë në prekje. Me një jakë të lartë, qepje të sheshta dhe xhepa duarsh me butona, ky lesh i femrës është sa komod ashtu edhe funksional. Gjysma e zinxhirit e bën këtë pulovër të lehtë për t’u ngritur dhe hequr. Ai përmban linja dhe ngjyra të bukura dhe është një shtresë e jashtme ideale për aventurat tuaja në qytet ose më gjerë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% poliestër (i ricikluar) – Shell 2: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
300 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Rig Fleece Half-Zip Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *