Women’s Rapide Short Tights

70.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Rapide Short Tights

No. 63312
Tested and validated by endurance athlete Caroline Cotê, the Women’s Rapide Short Tights are designed for trail running and other long-distance outdoor adventures. A reflective logo helps to keep you visible, and there’s a handy back pocket for storage. With 4-way stretch and a gusseted crotch for freedom of movement, there’s nothing to stand in your way of taking on even the toughest trails.

Details

Fiber content:

Shell: 66% Polyamide, 34% Elastane

Care Instructions:

Wash with similar colours. Do not iron on print.
Weight:140g
PERKTHIM
Geta të shkurtra Rapide për femra
nr 63312
Të testuara dhe të vërtetuara nga atletja e qëndrueshmërisë Caroline Cotê, getat e shkurtra Rapide të grave janë të dizajnuara për vrapim në shtigje dhe aventura të tjera në distanca të gjata në natyrë. Një logo reflektuese ndihmon për t’ju mbajtur të dukshëm dhe ka një xhep të pasmë të dobishëm për ruajtje. Me shtrirje 4-kahëshe dhe një bigëzim me gunga për lirinë e lëvizjes, nuk ka asgjë për t’ju penguar për të kaluar edhe në shtigjet më të vështira.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 66% poliamide, 34% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Lani me ngjyra të ngjashme. Mos hekurosni në printim.
Pesha:
140 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Rapide Short Tights”

Your email address will not be published. Required fields are marked *