WOMEN’S PRECIOUS FLEECE JACKET 2.0

109.00 

Available on backorder

Category:

Description

49436

The Precious is the perfect active fall jacket and a useful midlayer to wear under your shell on cold winter days. It features a full-zip, chin-guard and a high neck for extra protection. It’s made with 100% recycled polyester.
Fiber content:

Shell: 100% Recycled polyester

Care instructions:

Close zippers before washing

Weight:490g

Recycled Content

PERKTHIMI:

Precious është xhaketa perfekte aktive e vjeshtës dhe një shtresë e mesme e dobishme për t’u veshur nën guaskën tuaj në ditët e ftohta të dimrit. Ajo përmban një zinxhir të plotë, mbrojtëse mjekrës dhe një qafë të lartë për mbrojtje shtesë. Është bërë me poliestër 100% të ricikluar.
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër i ricikluar
Udhëzime për kujdesin:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani
Pesha: 490 g

Përmbajtje e ricikluar

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S PRECIOUS FLEECE JACKET 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *