Women’s Odin Muninn 2.0 Shell Pants

200.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Odin Muninn 2.0 Shell Pants

No. 63092
We designed the Odin outdoor pants with insight from Search & Rescue professionals around the world. They’re water-resistant to protect you in changeable conditions. They’re also flexible, with 4-way stretch, giving you maximum freedom of movement. The details count. We added an adjustable and pack-compatible waist, snap adjustments on the trouser hem, a zippered pocket made for notebooks, and a Recco® transponder so you’re findable in the wilderness.

Details

Fiber content:

Shell: 91% Polyamide, 9% Elastane – Trim Fabric: 85% Polyamide, 15% Elastane
Weight:550g
PERKTHIM
Pantallona me guaskë për femra Odin Muninn 2.0
nr 63092
Ne projektuam pantallonat e jashtme Odin me njohuri nga profesionistët e Kërkimit dhe Shpëtimit në mbarë botën. Ato janë rezistente ndaj ujit për t’ju mbrojtur në kushte të ndryshueshme. Ata janë gjithashtu fleksibël, me shtrirje në 4 drejtime, duke ju dhënë lirinë maksimale të lëvizjes. Detajet numërohen. Ne shtuam një bel të rregullueshëm dhe të pajtueshëm me paketimin, rregullime të parakohshme në skajin e pantallonave, një xhep me zinxhir të krijuar për fletore dhe një transponder Recco® që të mund të gjendeni në shkretëtirë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 91% poliamid, 9% elastan – Pëlhurë e zbukuruar: 85% poliamide, 15% elastan
Pesha:
550 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Odin Muninn 2.0 Shell Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *