Women’s Odin Lightweight Stretch Insulator Vest 2.0

160.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Odin Lightweight Stretch Insulator Vest 2.0

No. 63229
Built for any cold weather activity outdoors, this cozy vest uses the same fabrics as our Odin Stretch Insulator Jackets with a more lightweight insulation, giving you maximum freedom of movement and lightweight warmth. PrimaLoft® Gold Active delivers unmatched warmth designed specifically for high-output adventures. It allows excess heat and moisture to escape, keeping you comfortable and dry. Stretch fleece panels at the sides add maximum freedom of movement. Use the vest as a midlayer under a shell for colder days outdoors, or a standalone outer layer once the temperatures rise.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyamide (Recycled) – Shell 2: 95% Polyester (Recycled), 5% Elastane – Lining: 57% Polyester, 43% Polyester (Recycled) – Insulation: 55% Polyester (Recycled), 45% Polyester
Weight:280g
PERKTHIM
Jelek izolues shtrirjeje i lehtë për femra Odin 2.0
nr 63229
I krijuar për çdo aktivitet të motit të ftohtë jashtë, ky jelek komod përdor të njëjtat pëlhura si xhaketat tona izoluese Odin Stretch me një izolim më të lehtë, duke ju dhënë lirinë maksimale të lëvizjes dhe ngrohtësi të lehtë. PrimaLoft® Gold Active jep ngrohtësi të pakrahasueshme të krijuar posaçërisht për aventura me rezultate të larta. Ai lejon që nxehtësia dhe lagështia e tepërt të largohen, duke ju mbajtur të rehatshëm dhe të thatë. Panelet e shtrirjes së leshit në anët shtojnë lirinë maksimale të lëvizjes. Përdorni jelekun si një shtresë të mesme nën një guaskë për ditët më të ftohta jashtë, ose një shtresë të jashtme të pavarur pasi të rriten temperaturat.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Poliamid (i ricikluar) – Shell 2: 95% poliestër (i ricikluar), 5% elastan – rreshtim: 57% poliestër, 43% poliestër (i ricikluar) – izolim: 55% poliestër (i ricikluar), 45% poliestër
Pesha:
280 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Odin Lightweight Stretch Insulator Vest 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *