Women’s Ocean Cropped T-Shirt

32.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Ocean Cropped T-Shirt

No. 34343
With a modern cropped silhouette and UPF 50+ sun protection and stretch, this is your new favorite summer T-shirt. We designed it for long sailboat days, but it’s up for fun in the city too. This T-shirt contains Ocean Bound recycled materials, which are sourced within 50km of a coastline or main waterway in regions at risk of plastic pollution. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 92% Polyester (Recycled), 8% Elastane

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Wash dark colours separately.
Weight:140g
Perkthim
Bluzë për femra me prerje në oqean
nr 34343
Me një siluetë moderne të prerë dhe mbrojtje dhe shtrirje dielli UPF 50+, kjo është bluza juaj e re e preferuar e verës. Ne e projektuam atë për ditë të gjata me vela me vela, por është për argëtim edhe në qytet. Kjo bluzë përmban materiale të ricikluara të lidhura me Oqeanin, të cilat merren brenda 50 km nga një vijë bregdetare ose një rrugë ujore kryesore në rajone në rrezik nga ndotja plastike. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 92% poliestër (i ricikluar), 8% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
140 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Ocean Cropped T-Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *