Women’s Nord Graphic Sweatshirt

55.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Nord Graphic Sweatshirt

No. 62982
We made this comfy, laid-back women’s sweatshirt with a blend of cotton and polyester, so it’s soft and holds its shape. The fjord and mountain graphics are inspired by the mighty nature in our home: Norway.

Details

Fiber content:

Shell: 80% Cotton, 20% Polyester

Care Instructions:

Do not iron on print. Iron on reverse. Wash inside out. Wash dark colours separately. Some fading may occur on bright colours.
Weight:400g
PERKTHIM
Xhupa grafik Nord për femra
nr 62982
Ne e bëmë këtë xhup të rehatshëm dhe të qetë për femra me një përzierje pambuku dhe poliesteri, në mënyrë që të jetë i butë dhe të mbajë formën e tij. Grafikat e fjordit dhe malit janë frymëzuar nga natyra e fuqishme në shtëpinë tonë: Norvegjia.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 80% pambuk, 20% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Mos hekurosni në printim. Hekur në anën e pasme. Lani brenda jashtë. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura.
Pesha:
400 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Nord Graphic Sweatshirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *