Sale!

WOMEN’S MUSTO HOODIE 2.0

116.00 

Category:

Description

82329

ABOUT
Made from 100% organic cotton with ribbed cuffs and hem and a relaxed fit, this is an exceptionally comfortable and stylish hoodie, ideal for hitting the gym or for lazier casual days.
COMPOSITION
Shell: 100% Organic Cotton
EXPLORE ALL FEATURES
100% organic cotton
Centre front logo chest graphic
Rib Cuff and Hem
Front pockets
Contrast colour hood cord
Relaxed fit

PERKTHIMI:

RRETH
E bërë nga 100% pambuk organik me pranga me brinjë dhe buzë dhe një përshtatje të relaksuar, kjo është një kapuç jashtëzakonisht i rehatshëm dhe elegant, ideal për të shkuar në palestër ose për ditët e rastësishme më dembel.
PËRBËRJA
Predha: 100% pambuk organik
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
100% pambuk organik
Logoja e gjoksit në qendër të përparme
Pranga brinjësh dhe buzë
Xhepa para
Kordoni i kapuçit me ngjyra kontrasti
Përshtatje e relaksuar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S MUSTO HOODIE 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *