Women’s Moss Rain Pants

38.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Moss Rain Pants

No. 53254
Made with our waterproof Helox+ PU fabric technology, the Women’s Moss Rain Pants are made keep you dry in downpour. They feature an adjustable waist and hem for a customizable fit.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyurethane

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Wash with similar colours.
Weight:375g
PERKTHIMI:
Pantallona shiu me myshk për femra
nr 53254
Të krijuara me teknologjinë tonë të pëlhurës Helox+ PU të papërshkueshëm nga uji, Pantallonat e Grave Moss Rain janë bërë për t’ju mbajtur të thatë në shi. Ato kanë një bel dhe buzë të rregullueshme për një përshtatje të personalizueshme.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliuretani
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
375 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Moss Rain Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *