Women’s Mono Material Insulated Coat

150.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Mono Material Insulated Coat

No. 53506
Built on the idea of making garment-to-garment recycling easier, this lightweight and soft hooded insulator combines urban design lines with singular material construction. The entire jacket, except the zipper puller, is made of polyester that can easily be recycled. We used stitch-free quilting to give it an extra-sleek look. The water-repellent treatment is PFC-free – another win for you and the environment.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Tumble dry until completely dry. Tumble dry with dryer balls. Wash with similar colours.
Weight:700g
PERKTHIM
Pallto për femra me izolim mono material
nr 53506
I ndërtuar mbi idenë për ta bërë më të lehtë riciklimin nga veshje në veshje, ky izolues i lehtë dhe i butë me kapuç kombinon linjat e dizajnit urban me konstruksionin e veçantë të materialit. E gjithë xhaketa, përveç tërheqësit të zinxhirit, është prej poliesteri që mund të riciklohet lehtësisht. Përdorëm tegela pa qepje për t’i dhënë një pamje tepër të hijshme. Trajtimi kundër ujit është pa PFC – një tjetër fitore për ju dhe mjedisin.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht. Thajeni me topa tharëse. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
700 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Mono Material Insulated Coat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *