WOMEN’S MARINA MUSTO SHORT-SLEEVE T-SHIRT

50.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

WOMEN’S MARINA MUSTO SHORT-SLEEVE T-SHIRT

82519

Our obsession for detail is demonstrated in this stylish new Marina Musto Short Sleeve T-Shirt. This 100% cotton t-shirt comes with new chest branding and ‘1964’ print to celebrate the long Musto heritage. Available in two colourways, this stylish and light tee is perfect for the outdoors. An ideal choice for any casual activity.
COMPOSITION
Shell: 100% Cotton
EXPLORE ALL FEATURES
  • Chest print
CARE INSTRUCTION

Do not use biological washing detergent, Do not use fabric softener, Wash inside out, Wash with similar colours, Some fading may occur on bright colours, Do not iron on print

Perkthimi:

Obsesioni ynë për detajet është demonstruar në këtë bluzë të re elegante Marina Musto me mëngë të shkurtra. Kjo bluzë 100% pambuk vjen me markë të re gjoksi dhe printim ‘1964’ për të festuar trashëgiminë e gjatë Musto. E disponueshme në dy ngjyra, kjo bluzë elegante dhe e lehtë është e përkryer për jashtë. Një zgjedhje ideale për çdo aktivitet të rastësishëm.
PËRBËRJA
Predha: 100% pambuk
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
Shtrim gjoksi

UDHËZIM PËR KUJDESIN
Mos përdorni detergjent biologjik larës, Mos përdorni zbutës rrobash, Lani nga brenda, Lani me ngjyra të ngjashme, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, Mos hekurosni në printim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S MARINA MUSTO SHORT-SLEEVE T-SHIRT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *