WOMEN’S LPX HYBRID JACKET

295.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

WOMEN’S LPX HYBRID JACKET

82541

This ladies sailing jacket is built for the serious inshore racer. Both water and wind resistant, this outer layer benefits from Pertex® QuantumComfortemp® fabric technology. Stretch panels create an optimised fit with body mapped insulation to keep you warm and protected against the coldest of spray. Articulated sleeves aid mobility and hand pockets on each side are securely sealable with YKK® zippers.
COMPOSITION
Shell: 100% Polyester (Recycled) – Shell 2: 94% Polyamide, 6% Elastane – Insulation body: 100% Polyester (Recycled)
EXPLORE ALL FEATURES
  • Articulated sleeves for optimal mobility
  • Hand pockets with YKK® zipper
  • External hanging loop
  • Hybrid construction
  • Stretch panels for optimized fit
  • Wind resistant and Water repellent
  • Thumb holes
  • Durable Water Repellency (DWR) treatment
  • YKK ZIPPER
  • Body mapped Insulation technology
CARE INSTRUCTION
Do not iron on print,Close zippers before washing,Do not use biological washing detergent,Wash with similar colours,Do not use fabric softener,Remove promptly from the dryer
Perkthimi:
Kjo xhaketë me vela për femra është ndërtuar për vrapuesit seriozë në breg. Rezistente ndaj ujit dhe erës, kjo shtresë e jashtme përfiton nga teknologjia e pëlhurës Pertex® QuantumComfortemp®. Panelet shtrirëse krijojnë një përshtatje të optimizuar me izolimin e hartuar të trupit për t’ju mbajtur ngrohtë dhe të mbrojtur nga spërkatjet më të ftohta. Mëngët e artikuluara ndihmojnë lëvizshmërinë dhe xhepat e duarve në çdo anë mbyllen mirë me zinxhirë YKK®.
PËRBËRJA
Shell: 100% poliestër (i ricikluar) – Shell 2: 94% poliamid, 6% elastan – Trupi izolues: 100% poliestër (i ricikluar)
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
Mëngë të artikuluara për lëvizshmëri optimale
Xhepa dore me zinxhir YKK®
Lak i jashtëm i varur
Ndërtim hibrid
Panele shtrirëse për përshtatje të optimizuar
Rezistent ndaj erës dhe i papërshkueshëm nga uji
Vrimat e gishtit të madh
Trajtim i qëndrueshëm ndaj ujit (DWR).
ZINDI YKK
Teknologjia e izolimit të hartës së trupit
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Mos hekurosni në stampim, Mbyllni zinxhirët para larjes, Mos përdorni detergjent larës biologjik, Lani me ngjyra të ngjashme, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga tharësja

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S LPX HYBRID JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *