Women’s Lokka Organic Flannel Long Sleeve Shirt

95.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Lokka Organic Flannel Long Sleeve Shirt
62801
An organic cotton, soft and lightweight women’s flannel
Designed for lasting comfort on the trail and daily life, our women’s flannel shirt is extra soft with a brushed hand-feel. We added an oversized chest pocket with snap closure for your small stuff. For hiking or play, this will be your new favorite shirt. This flannel shirt contains organic cotton. See composition for more details.
Fiber ContentShell: 100% Organic Cotton
Weight230g
Perkthimi
Një fanellë grash prej pambuku organik, e butë dhe e lehtë
E dizenjuar për rehati të qëndrueshme në shteg dhe në jetën e përditshme, këmisha jonë fanellë e grave është tepër e butë me një ndjesi të krehur të dorës. Shtuam një xhep të madh në gjoks me mbyllje të parakohshme për gjërat tuaja të vogla. Për shëtitje ose lojëra, kjo do të jetë këmisha juaj e re e preferuar. Kjo këmishë fanelle përmban pambuk organik. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% pambuk organik
Pesha: 230

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Lokka Organic Flannel Long Sleeve Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *