WOMEN’S LOGO SANDALS

57.99 

Description

No. 11601
WOMEN’S LOGO SANDALS
A flexible, and well-built flip-flop with a comfortable foam footbed, and a proper rubber outsole for great grip on wet surfaces. Upper features a soft textile strap. whilst a large H/H logo is featured on the footbed.
Weight340g
Nr.11601

Një sandale fleksibël dhe e ndërtuar mirë, me një shtrat të rehatshme prej shkume dhe një thembër  prej gome për kapje të shkëlqyer në sipërfaqet e lagura. Pjesa e sipërme përmban një rrip të butë tekstili. ndërsa një logo e madhe H/H shfaqet në shtratin e këmbëve.
Pesha: 340g

Madhësia e disponueshme: 38 /7 
Ngjyra e disponueshme: 649 CARIBBEAN S

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S LOGO SANDALS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *