Women’s Lilja Raincoat

190.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Lilja Raincoat

No. 54090
Lilja is a mid-length raincoat designed for life in and around the city, combining sleek minimalistic design and breathable rain protection with technologies that are developed and tested together with our professionals in the outdoors. With HELLY TECH® Performance waterproof and breathable technology, it features fold-up reflectives for extra visibility, a back yoke with ventilation for comfort, and a 2-way front zipper for practicality. A detachable hood enables you to switch up your style.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 100% Polyester

Care Instructions:

Wash with similar colours. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Do not use fabric softener.
PERKTHIM
Mushama për femra Lilja
nr 54090
Lilja është një mushama me gjatësi mesatare e krijuar për jetën brenda dhe rreth qytetit, duke kombinuar dizajnin elegant minimalist dhe mbrojtjen nga shiu që merr frymë me teknologjitë që janë zhvilluar dhe testuar së bashku me profesionistët tanë në natyrë. Me teknologjinë HELLY TECH® Performance të papërshkueshëm nga uji dhe me frymëmarrje, ai përmban reflektues të palosshëm për shikueshmëri më të madhe, një zgjedhë mbrapa me ventilim për rehati dhe një zinxhir përpara me dy drejtime për praktike. Një kapuç i ndashëm ju mundëson të ndryshoni stilin tuaj.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – Rreshtimi 2: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Lani me ngjyra të ngjashme. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Mos përdorni zbutës të rrobave.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Lilja Raincoat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *