Women’s Lifa Merino Midweight Graphic Base Layer Pants

90.00 

Categories: ,

Description

No.

49411
Performance 2-in-1 base layer pants with a warm and breathable 100% merino wool exterior and a 100% LIFA® wicking interior.
Our LIFA® Merino Midweight Pants keep you warm and dry during any type of cold weather activity, so you can get outside and stay outside longer. We combined a 100% merino wool layer with our proven LIFA® fiber technology in a 2-layer construction. LIFA® Merino MIDWEIGHT delivers all the breathable, natural warmth of merino, plus the unique moisture management properties of LIFA® fibers. These base layer pants come in cool prints and are fitted for optimal mobility without bulk.
Fiber ContentShell: 57% Merino Wool, 43% Polypropylene
Care InstructionsUse wool detergent,Do not use fabric softener,Wash inside out,Do not wring
Weight375g
nr 49411
Pantallona me shtresë bazë 2-në-1 me performancë, me një pamje të jashtme të ngrohtë dhe të frymëmarrjes 100% lesh merino dhe një brendshme 100% LIFA® me thurje.
Pantallonat tona me peshë të mesme LIFA® Merino ju mbajnë ngrohtë dhe të thatë gjatë çdo lloj aktiviteti në mot të ftohtë, në mënyrë që të mund të dilni jashtë dhe të qëndroni më gjatë jashtë. Ne kombinuam një shtresë 100% leshi merino me teknologjinë tonë të provuar të fibrave LIFA® në një ndërtim me 2 shtresa. LIFA® Merino MIDWEIGHT jep të gjithë ngrohtësinë natyrale të merinos që merr frymë, plus vetitë unike të menaxhimit të lagështisë të fibrave LIFA®. Këto pantallona me shtresë bazë vijnë me printime të lezetshme dhe janë të pajisura për lëvizshmëri optimale pa masë.
Përmbajtja e fibrave: guaskë: 57% lesh merino, 43% polipropilen
Udhëzimet e kujdesit: Përdorni detergjent leshi, Mos përdorni zbutës rrobash, Lajeni brenda jashtë, Mos e shtrydhni
Pesha: 375 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Lifa Merino Midweight Graphic Base Layer Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *