Women’s LIFA® Merino Midweight 2-in-1 Graphic Half-zip Base Layer

105.00 

Categories: ,

Description

No.

49410
A unique 2-in-1 base layer half-zip to with a with a warm-breathable 100% merino wool exterior and a 100% LIFA® wicking interior.
Our LIFA® Merino Midweight collection is perfect for any type of activity in cold weather. We combined a 100% merino wool layer with our proven LIFA® Stay Warm tech in a 2-layer construction. LIFA® Merino Midweight delivers all the breathable warmth of merino wool fibers, plus the unique moisture management properties of LIFA® fibers. Basics don’t need to be boring; we upgraded the top with cool graphics.
Fiber ContentShell: 57% Merino Wool, 43% Polypropylene
Care InstructionsClose zippers before washing,Use wool detergent,Do not use fabric softener,Wash inside out,Do not wring
Weight400g
nr 49410
Një shtresë bazë unike 2-në-1 me gjysmë zinxhir me një pjesë të jashtme prej 100% leshi merino me frymëmarrje të ngrohtë dhe një brendshme 100% LIFA® që shkrihet.
Koleksioni ynë LIFA® Merino Midweight është i përsosur për çdo lloj aktiviteti në mot të ftohtë. Ne kombinuam një shtresë 100% leshi merino me teknologjinë tonë të provuar LIFA® Stay Warm në një ndërtim me 2 shtresa. LIFA® Merino Midweight jep të gjithë ngrohtësinë e frymëmarrjes të fibrave të leshit merino, plus vetitë unike të menaxhimit të lagështisë të fibrave LIFA®. Bazat nuk duhet të jenë të mërzitshme; ne kemi përmirësuar pjesën e sipërme me grafikë të lezetshme.
Përmbajtja e fibrave: guaskë: 57% lesh merino, 43% polipropilen
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët para larjes, përdorni detergjent leshi, mos përdorni zbutës rrobash, lani brenda jashtë, mos e shtrydhni
Pesha: 400g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s LIFA® Merino Midweight 2-in-1 Graphic Half-zip Base Layer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *