Women’s LIFA® Merino Midweight 2-in-1 Base Layer Pants

90.00 

Categories: ,

Description

49380

Performance 2-in-1 base layer pants with a warm-breathable 100% merino wool exterior and a 100% LIFA® wicking interior.
Our LIFA® Merino Midweight Pants perform in any type of cold weather activity so you can get outside and stay outside. We combined a 100% merino wool layer with our proven LIFA® Stay Warm Technology in a 2-layer construction. LIFA® Merino MIDWEIGHT delivers all the breathable warmth of merino wool fibers, plus the unique moisture management properties of LIFA® fibers. These base layer pants are fitted for optimal mobility without bulk.
Fiber ContentShell: 57% Merino Wool, 43% Polypropylene

Pantallona me shtresë bazë 2-në-1 me performancë me një pjesë të jashtme 100% lesh merino me frymëmarrje të ngrohtë dhe një brendshme 100% LIFA® me shkrirje.
Pantallonat tona me peshë të mesme LIFA® Merino kryejnë çdo lloj aktiviteti në mot të ftohtë, në mënyrë që të mund të dilni jashtë dhe të qëndroni jashtë. Ne kombinuam një shtresë 100% leshi merino me teknologjinë tonë të provuar LIFA® Stay Warm në një ndërtim me 2 shtresa. LIFA® Merino MIDWEIGHT jep të gjithë ngrohtësinë e frymëmarrjes të fibrave të leshit merino, plus vetitë unike të menaxhimit të lagështisë të fibrave LIFA®. Këto pantallona me shtresë bazë janë të pajisura për lëvizshmëri optimale pa masë.

Përmbajtja e fibrave: Predha: 57% lesh merino, 43% polipropileni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s LIFA® Merino Midweight 2-in-1 Base Layer Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *