Women’s LIFA® Merino Lightweight T-Shirt

56.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s LIFA® Merino Lightweight T-Shirt

No. 48159
Our LIFA® Merino Lightweight Tee is perfect for any adventure where you need a warm, breathable and wicking base layer. This useful piece combines our unique Lifa® wicking technology with soft merino wool for a breathable, natural warmth.

Details

Fiber content:

Shell: 70% Merino Wool, 30% Polypropylene

Care Instructions:

Use wool detergent. Do not use fabric softener. Wash inside out. Do not wring.
Weight:150g
PERKTHIM
Bluzë e lehtë për femra LIFA® Merino
nr 48159
Tea jonë me peshë të lehtë LIFA® Merino është e përkryer për çdo aventurë ku keni nevojë për një shtresë bazë të ngrohtë, të ajrosur dhe të kulluar. Kjo pjesë e dobishme kombinon teknologjinë tonë unike të thithjes Lifa® me leshin e butë merino për një ngrohtësi natyrale që merr frymë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 70% Lesh Merino, 30% Polipropilen
Udhëzimet e kujdesit:
Përdorni detergjent leshi. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani brenda jashtë. Mos e shtrydhni.
Pesha:
150 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s LIFA® Merino Lightweight T-Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *