Women’s LIFA® Merino 2-in-1 Lightweight Crew Base Layer

68.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s LIFA® Merino 2-in-1 Lightweight Crew Base Layer

No. 49384
Our LIFA® Merino Lightweight collection is versatile and ideal for all cold weather activities. We used our proven 2-in-1 layer system, combining LIFA® Stay Warm moisture management and the natural warmth of merino in an extremely lightweight crew. LIFA® Merino LIGHTWEIGHT delivers all the great benefits of merino wool fibers plus the unique wicking properties of technical LIFA® fibers.

Details

Fiber content:

Shell: 70% Merino Wool, 30% Polypropylene

Care Instructions:

Use wool detergent. Do not use fabric softener. Wash inside out. Do not wring.
Weight:290g
PERKTHIM
Shtresa bazë e ekuipazhit me peshë të lehtë LIFA® Merino 2-në-1 për femra
nr 49384
Koleksioni ynë LIFA® Merino Lightweight është i gjithanshëm dhe ideal për të gjitha aktivitetet e motit të ftohtë. Ne përdorëm sistemin tonë të provuar të shtresave 2-në-1, duke kombinuar menaxhimin e lagështisë LIFA® Stay Warm dhe ngrohtësinë natyrale të merinos në një ekip jashtëzakonisht të lehtë. LIFA® Merino LIGHTWEIGHT ofron të gjitha përfitimet e mëdha të fibrave të leshit merino plus vetitë unike të shkrirjes së fibrave teknike LIFA®.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 70% Lesh Merino, 30% Polipropilen
Udhëzimet e kujdesit:
Përdorni detergjent leshi. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani brenda jashtë. Mos shtrydhni.
Pesha:
290 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s LIFA® Merino 2-in-1 Lightweight Crew Base Layer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *