Women’s Legendary Insulated Plus Ski Pants

200.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Legendary Insulated Plus Ski Pants

No. 65967
Durable, waterproof, and stylish, Women’s Legendary Insulated Plus Ski Pants will be your go-to ski pants for resort season. We built these plus-size ski pants with our trusted HELLY TECH® Protection waterproof/breathable technology. The lightweight insulation will keep you warm all day out on the mountain.

Details

Fiber content:

Lining: 100% Polyester – Insulation:

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash dark colours separately. Wash inside out.
Weight:600g
PERKTHIM
Pantallona legjendare për ski plus izoluese për femra
nr 65967
Të qëndrueshme, të papërshkueshme nga uji dhe me stil, pantallonat legjendare të skive të izoluara Plus për femra do të jenë pantallonat tuaja të preferuara të skive për sezonin turistik. Ne ndërtuam këto pantallona skijimi në madhësi plus me teknologjinë tonë të besuar HELLY TECH® Protection, të papërshkueshëm nga uji/frymëmarrje. Izolimi i lehtë do t’ju mbajë të ngrohtë gjatë gjithë ditës në mal.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Rreshtimi: 100% poliestër – Izolimi:
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani brenda jashtë.
Pesha:
600 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Legendary Insulated Plus Ski Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *