Women’s Jane Insulated Trench Coat

285.00 

Available on backorder

Description

Women’s Jane Insulated Trench Coat
No.

54035
A warm and waterproof women’s trench coat with a removable belt
This classic trench coat offers full waterproof and breathable performance with HELLY TECH® Protection technology. More than just rain protection, the Jane Insulated Trench provides added warmth with 60g PrimaLoft® BLACK Eco insulation. With an adjustable/packable hood, fold up reflectives, and of course, a belt for warmth and style, this trench is a must-have for an active city lifestyle.
Fiber ContentShell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Care InstructionsDo not use fabric softener,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Tumble dry until completely dry
Weight1000g
Perkthimi:
Një pallto e ngrohtë dhe e papërshkueshme nga uji për femra me një rrip të lëvizshëm
Kjo pallto klasike ofron performancë të plotë të papërshkueshme nga uji dhe frymëmarrje me teknologjinë HELLY TECH® Protection. Më shumë se thjesht mbrojtje nga shiu, kanali i izoluar Jane ofron ngrohtësi të shtuar me izolimin 60g PrimaLoft® BLACK Eco. Me një kapuç të rregullueshëm/të paketueshëm, reflektues të palosshëm dhe sigurisht, një rrip për ngrohtësi dhe stil, ky kanal është një domosdoshmëri për një mënyrë jetese aktive në qytet.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – Rreshtimi 2: 100% poliestër – izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës pëlhure, rroba tharjeje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht
Pesha: 1000g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Jane Insulated Trench Coat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *